Preskočiť na hlavný obsah

Farebný svet zvierat

Farebný svet zvierat je fascinujúca kniha o zvieratách. Je skutočne ohromné aké farby na svojom perí, srsti, či šupinách nosia zvieratá na celom svete. Jedny sa vďaka svojmu sfarbeniu vedia ukryť, iné zmiasť nepriateľa, no sú i také, ktoré sa ním predvádzajú.


Okrem ochkania a híkania od nadšenia pri prezeraní si tejto nádhernej veľkej obrázkovej knihy sršiacej farbami, môžete trochu potrápiť aj mozgové bunky vášho dieťatka. Niektoré zvieratá sa totiž na stránkach objavujú dvakrát, je zábavné hľadať ich.


Kniha Farebný svet zvierat je väčšieho formátu, čo dovolí vyniknúť fotkám, ktoré jednoducho musíte obdivovať. Opantajú deti aj dospelých. Zaujala môjho manžela, ktorý si ju rád spoločne s Mimi prezerá, no i kolegyne, ktoré sa okolo mňa zhŕkli keď som si v nej v práci listovala (vždy keď mi príde do práce balíček s knihami, sú zvedavé). Doma ju ani nedávame do knižnice, máme ju na sedačke, prípadne si ju Mimi prenesie k posteli a večer pred spaním si v nej ešte listuje. 


Knihu dala dokopy autorka mnohých detských kníh - Anita Ganeri. Vo vydavateľstve Slovart jej vyšli knihy Mýty a Zem zo série za 30 sekúnd, o ktorých som na blogu už písala TU a knihy zo série Hrozný zemepis.












Farebný svet zvierat
Anita Ganeri
Slovart, 2018

Za poskytnutie recenzného výtlačku ďakujem vydavateľstvu Slovart.



Komentáre

  1. ooo!!! Tak tomuto hovorím príťažlivá encyklopédia! Je tam niekde aj o červíkovi? :D Hovoria mi, že som húsenica a nie červík, keďže som zelený :(

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára