Preskočiť na hlavný obsah

Silvie Sanža: Najdi mě! Zvířatka s barevnými kabátky a Zvířatka se vzorovanými kabátky

Ilustrácie: Edit Sliacka

B4U Publishing, 2015


Novinky z vydavateľstva B4U Publishing Najdi mě! Zvířatka s barevnými kabátky a Zvířatka se vzorovanými kabátky sú vhodné skôr pre menšie deti ako je naša Mimi, no ilustrovala ich Edit Sliacka, ktorú máme doma radi, takže v našej detskej knižnici nesmeli chýbať. A ako som očakávala, zožali úspech :-)


Teda... zožala. Mimi som dala zatiaľ len Zvířatka s barevnými kabátky. Vzhľadom na záujem aký vzbudila som sa rozhodla dať jej Zvířatka se vzorovanými kabátky trochu neskôr (možno aj až na Vianoce, ale či vydržím...). Robím to tak vždy. Mimi má z kníh potom oveľa viac radosti ako keby ich dostala naraz. Dokola pri tom hovorí: Po tej som tuuužila! Rada jej doprajem pocit veľmi po niečom túžiť a následne sa zo splnenej túžby tešiť :-)


No a o čom tieto knihy sú? Ide o leporelá na hranie aj čítanie. Deti sa o zvieratkách v nich dozvedia pár zaujímavostí, môžu ich na stránkach hľadať aj počítať a nakoniec si ich môžu obkresliť a vymaľovať.


V každej knihe sú na dvoch dvojstranách 4 zvieratká: 
- v knihe Zvířatka s barevnými kabátky nájdete ľadového medveďa, líšku, žabku a mačku
- v knihe Zvířatka se vzorovanými kabátky zas lienku, zebru, tigra a žirafu 


Deti sa pri čítaní dozvedia, prečo má ľadový medveď drsné laby, že líška sa síce podobá mačke, no príbuzná je so psom, že malá žabka sa tej dospelej vôbec nepodobá, že lienky nemusia byť len červeno-čierne, že bez pruhov by zebra vyzerala ako biely kôň a mnoho iného :-)

Všetko doprevádzané milými ilustráciami Edit Sliackej.

















Komentáre